Om klubben

Fot: Sven Gedda Kom gärna på besök om du är intresserad av att tala om foto, lära dig mer och ha trevligt i en avslappnad miljö.

Vår ambition är att du skall utvecklas som fotograf men framför allt du ska trivas och ha kul. Våra medlemmar är både färska nybörjare och förnämliga fotografer. Att alla är välkomna och känner sig hemma är viktigt för oss.

DFK möts 2:a måndagen i månaden kl 19:00 oftast på Träffpunkt Enebyberg, Alvägen 20B, Eneby torg, Enebyberg » - med SL »
OBS! Nya besökare vänligen kontakta oss först foto@danderydsfotoklubb.se

Foto: Sven Gedda

Danderyds fotoklubb har 10 månadsmöten om året, ej juli och augusti.
Framstående fotografer besöker oss och berättar och bedömer våra tävlingsbilder. Vi har tekniska och olika andra utmanande fotouppgifter. Se, förstå och bedöma bild övar vi. Vi gör fotoutflykter både dagsutlykter och längre resor. Några exempel på dagsutflykter är Nyfors i Tyresö nationalpark, Stockholms skärgård och Stömsholm. Flerdagarsresor har gått till bl a Höga Kusten, Åland, Gotska Sandön och Skåne. I november 2015 gjorde 14 medlemmar en fotoresa, en drömresa till Sydafrika.

DFK har cirklar/kurser i t ex Lightroom, Photoshop, Fototeknikens grunder, Bildbedömning, Hela kedjan från fotoögonblick till print,  m. m.

Med vänliga fotohälsningar
Danderyds fotoklubb

Tips:
GRATIS!
Testa videokurser om fotografi på moderskeppet.se »
Kursutbudet är fönämligt och har kurser från nybörjare till avancerat.

Fotosidans Podradio om fotografi med Göran Segeholm »
"Genom bildradion vill jag förena mitt intresse för fotografisk bild med min förtjusning för radio. Jag vill att bildradion ska stimulera ditt bildtänk och kittla din nyfikenhet. För min personliga del är bildradion ett bra alibi för att få ägna tid åt spännande frågeställningar", skriver Segeholm

Föregående sida: Hem
Nästa sida: Om klubben