2010-10-26_28 Fotomässa

Vill du vara med och ställa ut på Fotomässan i Älvsjö 26-28 november?


Danderyds fotoklubb
passar på att fira sitt 60-årsjubileum med monter och utställning på Fotomässan i Älvsjö 26 -28 november. Vi har en monter på 6 löpmeter vägg och en utställningsvägg på 5 löpmeter.

Lämna in dina bilder så att klubben får en fin vägg på mässan!

Motiv: Fritt
- Max 3 bilder per medlem.- Din bild skall vara utskriven på papper, canvas eller annat material och själva bilden bör inte vara mindre än A4-storlek och gärna större.
- MÄRK DIN BILD med 1) ditt namn, 2) e-postadress och 3) telefonnummer på baksidan av bilden samt 4) bildens titel. 5) Bilden skall vara paketerad så att den inte blir skadad när den transporteras.

När:
Senast
till månadsmötet 8 november
- Du kan lämna bilden tidigare till Ylva Lilliemarck, Sätraängsvägen 6, 182 36 Danderyd. Om du skickar med post se till att den är väl paketerad och märkt enligt ovan.
Vill du lämna den direkt till Ylva så ring 08-755 98 17
E-post: ylva.lilliemarck@tele2.se
- Klubben kommer att hantera inlämnat bildmaterial med största varsamhet, men kan inte ikläda sig ekonomiskt ansvar för eventuella skadade eller förlorade bilder.

Om din bild BLIR UTTAGEN:
Inramning: 1)
Hämta bilden och 2) förse den med passepartout - om den inte redan har det. Klubben har inte beslutat om någon speciell stil då olika bilder kräver olika inramning. 3) Lämna bilden igen till Ylva senast tisdag 23 november för hängning.

Om din bild INTE blir uttagen:
Bilden behöver hämtas hos Ylva snarast. Klubben kan tyvärr inte ansvara för bilder som inte hämtas senast till månadsmötet i december.

Urvalskommittén leds av Kerstin Blomberg Gedda med medlemmar ur klubben.

VÄLKOMMEN!
Danderyds fotoklubb
Inga NathhorstFöregående sida: 2010 Aktiviteter
Nästa sida: 2009 Verksamhet