Så här laddar jag upp mina bilder

Så här lämnar jag in mina bilder till tävlingar
och uppgifter - skriv ut sidan!

Medlemmar får tävla med max 3 bilder vardera klass.
Bild får inte vara äldre än TRE ÅR.
SISTA DAG:
A) Söndagen veckan före tävlingen är sista dag för uppladdning av bilder till digitalklassen. Högst 3 per medlem. Längsta sida 1080px. max 1,5 MB.
B) Printar, Högst 3 per medlem. Max A3 format, lämnas på månadsmötet till kl 19 OCH de digitala kopiorna senast samma dag.  ( INTE samma bilder som i digitalklassen.)

1 Bilderna laddas upp till:
dfk.svefo.org
(Inget www)
1)
Skriv ditt lösenord eller fyll i din epostadress i rutan under om du glömt lösenordet
eller välj knappen Nytt konto, sedan
2)
Logga in se bild till höger->
3) Du använder samma uppgifter - samma konto - för DFK- och SVEFO-tävlingar.

4) Välj rätt klass! Digital eller Print Se bilden t h

5) Skriv in bildens titel i rätt ruta
6) "Bläddra" fram bildfilen på din hårddisk och
7)
"Ladda upp bilden"

3 Din bild visas då i rutan till under.

1 DU SOM ÄR NY registrera dig här» Om du inte har klubbens lösenord så hör av dig till jan.bergman@svefo.org.
NYA behöver klubbens lösenord.

ÄVEN PRINTARNA registreras och att det digitala underlaget laddas upp till dfk.svefo.org senast mötesdagen. Se ovan.

KlubbMästerkapen består av 5 - 6 deltävlingar och pågår höst och vår. Efter sista tävlingen summerar vi deltävlingarna och klubbmästare utses. Klassen digitalbilder och klassen printar bedöms och summeras var för sig.

Föregående sida: 2015-16 KM resultat
Nästa sida: Aktiviteter