Utställning på Karby gård

Danderyds fotoklubb STÄLLER UT  24-25 aug och
31 aug - 1 sep 2019 på KARBY GÅRD

Adress: Karbygårdsvägen 1, Täby
Karby gård är öppet på lö-sö kl 12-16.
DFKs utställning sätts upp torsdag 22 augusti.
DFK har 18+ löpmeter i "Stora rummet"

Så här ser det ut. Juniutställning på Karby gård med m fl Eri-Maria »

ALLA MEDLEMMAR är välkomna att lämna in bildutskrifter/printar. DFK hoppas att många lämnar in.

Styrelsen väljer ut printar till utställningen och lämnar besked före midsommar.

1) BILDER för urval lämnas på klubbmötet 10 juni
- Max 5 bilder per medlem
- ENDAST PRINTAR godtas OBS! Printarna, gärna A4, är bara till för urval INTE för utställningen. Spara på den kostnaden efter uttagning av dina bilder.
- Bilderna måste vara märkta med a) bildtitel b) ditt namn c) tilltänkt utskriftstorlek

2) PRINTARNA på utställningen ska vara:
- märkta på baksidan med a) bildtitel b) ditt namn c) kontaktuppgift ss epost eller telefonnummer.
- utskrivna på syrafritt papper med kvalitetssäkrat bläck
- max sida 60 cm
- monterade: i ram eller med passepartout eller på kapaskiva, eller något annat som ger en stabil print.
- lämnas in senast vecka 33 dvs 12-18 augusti.

3) - SKALL VARA TILL SALU. Sätt ett pris! Om du begränsar antalet ska du ge besked om upplaga nr X (xx).
Karby gård får 25 % av försäljningspriset.
- namnskylt med a) pris b) fotografens namn och c) kontaktuppgift ss epost eller telefon

Fotografen behöver:
- kunna vara med på hängningen 22 aug och ta ett vaktpass under någon av utställningens 4 dagar.
- skriva EN KORT PRESENTATION, en "ARTIST STATEMENT", en avsiktsförklaring. Jämför konstnärspresentationer på utställningar. Den bör lämnas med bilderna i juni.

Mycket välkomna med bilder!

Föregående sida: 2015-16 KM resultat
Nästa sida: Här hittar du...